I offer free delivery to Finland for orders over €100!

Sulhasen unohtumaton häätyyli

Tyylikäs hääpari jossa sulhasella nahkainen rusetti

Hääpäivä on yksi elämämme ikimuistoisimmista päivistä. Morsian on saattanut suunnitella ja haaveilla päivästä jo lapsesta saakka. Sulhanen taas rennosti luettelee itselleen hääpäivään liittyvät tärkeimmät asiat ja saapuu paikalle sovittuna ajankohtana. Usein häiden suunnittelussa vähäisemmälle huomiolle saattaakin jäädä sulhasen ja bestmanin asukokonaisuudet. Sulhasen on kuitenkin äärimmäisen helppoa ja hauskaa valita tyylinsä tärkeää päiväänsä varten. Hääpäivä on tottakai myös sulhasen päivä ja onkin tärkeää, että myös sulhanen viihtyy asussaan, tuntee itsensä tyylikkääksi ja on sinut pukeutumisensa kanssa. Moni suomalainen mies vierastaa juhlapukeutumista - kravatti ahdistaa ja sen haluaisi kietoa otsalle jo heti seremonian jälkeen.

Pistäydy tapahtumissa tai Iittalassa suunnittelureissulla

Käyn paljon erilaisissa häätapahtumissa, ja useimmiten morsiamet kiertävät tapahtumia kaasojensa kanssa. Ensin rusetteihin ihastuvat messuja kiertävät morsiamet ottaen kuvia ja esitteitä sulhaselle näytettäväksi. Näin myös sulhanen pääsee tutustumaan rusetteihin somekanavien ja nettisivuston lisäksi. Parhaimman fiiliksen saat kuitenkin näkemällä tuotteet paikan päällä. Usein sulhanen saattaa astella Iittalan pajamyymälääni nahkakengät mukanaan, ja etsimme yhdessä kenkiin parhaiten mätsäävän nahan varastostani. Nämä ovat ikimuistoisia tilanteita sekä itselleni mutta myös sulhaselle, koska hän pääsee itse suunnittelemaan oman asunsa kuunnellen samalla tarinoita yritykseni synnystä ja nyrkkeilyurastani. Nahkarusettini on ollut jopa muutaman sulhasen asun lähtökohtana, jonka ympärille muu asu on rakennettu - mikä mieletön kunnia!

Kuvassa Usko kääntörusetti ruskea-musta.

Tarinassa on sisua

Rusettieni tarina huokuu suomalaista sisua, rentoutta ja miehekkyyttä. Jokaisessa rusetissa on mukana nahkaa vanhoista nyrkkeilyhanskoista, toisin sanoen pala taistelua mukana - voiko sen miehekkäämpää löytääkään? Rusetin tarinasta saat puheenaihetta myös niiden häävieraiden kanssa, joiden kanssa et koskaan keksi mitään sanottavaa. Tarinan kertomisen jälkeen olet huikea sankari, joka on tehnyt vastuullisen valinnan tukemalla pienyrittäjää ja vielä sellaista, joka on kehässä voittanut kymmeniä ellei satoja otteluita - ekologisuutta ja kierrätystä unohtamatta. Illan pimetessä tarina on saattanut muuttua niin, että olet itsekin voittanut kehässä ;)

Miksi häihin nahkainen rusetti?

Nahkainen rusetti on sulhasella juhlava, tyylikäs sekä erottuva detalji. Sinun ei tarvitse opetella tuntitolkulla solmimistekniikoita, sillä nahkarusetin pukeminen on helppoa ja nopeaa vain kiinnittämällä kaulahihnan soljen. Nahkainen rusetti pysyy muodossaan ja särmikkäänä vaikka kiinnittäisit sen hieman löysemmällekin. Näin ollen voit jättää vaikka kauluspaidan ylänapin  auki. Onhan se nyt myös ihan päivänselvää, että nahkarusetti toimii aivan törkeän hienosti hääkuvissa, joita kelpaa ripustella kodin seinälle.

Sulhanen nahkainen rusetti sulhasen viehe

Mikä nahkarusetin kanssa sitten sopii, koska yksinään se ei riitä? 

Mielestäni yksi tyylikkäimmistä asukokonaisuuksista on tummansininen puku, häiden teemaan soveltuva kauluspaita, konjakinväriset nahkaiset asusteet sisältäen kengät, vyön, taskuliinan sekä rusetin. Vaikkakin edellä mainittu on oma suosikkini, on erilaisia tyylejä niin paljon kuin on käyttäjiä. Nahka on siinä mielessä huikea old school -materiaali, että se on yhdisteltävissä lähestulkoon mihin väreihin ja tyyleihin tahansa. Jos rusetti tai puku kuitenkin ahdistaa, voi rentojen häiden pukeutumisen lähtökohtana olla nahkaiset olkaimet. Yhdistämällä nahkaolkaimet rentoihin kangashousuihin, purkkareihin ja kauluksettomaan paitaan on tyylisi särmikkään boheemi.

Häätyyli hääpari sulhasen tyyli sulhanen nahkainen rusetti

Täydellinen kiitoslahja bestmanille

Kirsikkana hääkakun päällä, häiden miesväen tyyli on taattu pukiessasi samansävyisen rusetin bestmanin kanssa. Lisäksi nahkarusetti toimii puisen rasian kanssa myös täydellisenä bestman-lahjana. Muisto tärkeistä juhlista on ennenkaikkea käytännöllinen, sillä rusetti toimii hääjuhlien jälkeen missä vain. Rusetti on loistava asuste, sillä se mukautuu asun mukaan - rennosti esim. farkkupaidan kanssa se on leikkisän rento asuste ja taas puvun kanssa erittäin juhlava. Et siis hanki rusettia vain yhtä juhlaa varten, siteeraten Frendit-ohjelman Chandleria, kun hän ei halunnut käyttää kaikki säästöjään vain yksiin juhliin (häihinsä). Myös bestmanit kiittävät, kun ei tarvitse pohtia tuntikausia häiden asukokonaisuutta.

Rusetti, olkaimet ja/tai taskuliina ovat mielellään osana tärkeää päivääsi - ota siis rohkeasti yhteyttä ja luodaan sinulle yhdessä charmikkaan miehekäs häälook!

 

Close (esc)

Private policy

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Buy now